DESPRE NOI

Hodut Business

Firma

Pentru orice problema legata de buna functionare a frigiderului/combinei frigorifice/congelatorului/vitrinei frigorifice/mesei reci/masini de cuburi de gheata/aerului conditionat/masina de spalat/plita/cuptor, va stam la dispozitie de luni-duminica 07:00 - 00:00. Cu cat amanati constatarea si ulterior reparatia pot aparea alte defectiuni mai costisitoare, asa dar in cazul in care aveti suspiciuni cu privire la buna functionare a echipamentului frigorific, contactatine si problema dumneavoastra va fi rezolvata in ce-l mai scurt timp. *Noi asiguram reparatii frigorifice in bucuresti si zonele limitrofe. 

 

Hodut Ovidiu

Manager Firma

O buna informare ne ajuta sa folosim cat mai corect aceste obiecte, care fac parte din viata noastra.Electrocasnicele, asa cum ne sugereaza si denumirea, sunt obiecte racordate la reteaua electrica si o interventie neprofesionala poate avea consecinte mult mai grave decat nefunctionarea aparatului, adica acestea ne poate electrocuta sau provoca un incident neplacut.

Cand apar probleme in functionarea lor, este bine sa apelam la personal calificat, cu experienta in acest domeniu si cu transparenta in ceea ce priveste datele firmei.
Personalul firmei noastre are o experienta in domeniu de peste 25 de ani.
Daca aveti probleme cu un aparat frigorific, va rugam sa ne contactati, chiar si pentru un sfat. 

Rezervare online